GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 75-

To the moon and back babe

We hebben vandaag weer een hele leuke outfit voor jullie samengesteld, met alle modemusthaves van dit seizoen. We houden de tinten van dit setje licht, zodat het echt een voorjaar setje wordt. Dit voorjaar draait het om sterren prints, T-shirtjes met statement prints en denim. Heel veel denim. Daarnaast zijn alle klassieke kleuren terug in de collectie. Denk aan rood, blauw, wit en een combinatie van deze drie. Ook merken en modellen uit de jaren negentig zijn weer helemaal terug. Merken als Reebok, Adidas en zelfs Kappa. De sneakers van deze merken zijn niet aan te slepen. 

modemusthaves-it-shirt-denim-to-the-moon-and-back

Onze outfit van vandaag bestaat uit dit stoere it-shirt met de print 'to the moon and back babe' op de rug. Het T-shirt heeft een medium fit. Ga je liever voor een oversized look? Koop je T-shirt dan een maatje groter. Een wit T-shirt is altijd goed en deze variant is net iets anders doordat de print op de rug bevestigd is. Draag je haar omhoog zodat iedereen de print op je rug goed kan zien.

Het T-shirt is super leuk te combineren met een stoere boyfriend jeans. Deze variant met sterren is van het merk Stella Mccartney. Rol de pijpen iets op en draag er stoere witte klassieke ALL STARS gympen onder. Rayban zonnebril op en je bent klaar voor de eerste zonnestralen dit jaar. Vergeet je zonnebrand niet. 

DIY TIP: Geen geld voor Stella? Probeer de variant zelf te maken. Teken een ster op een stevig stuk karton en snijd het figuur uit. Nu heb je een mal van de ster. Koop textielverf in de kleuren die je wilt gebruiken voor de sterren. Leg de mal goed vast op de broek zodat deze niet verschuift en kleur de ster in. Doe dit met alle 3 de kleuren totdat je het gewenste resultaat hebt. 

Ons it-shirt is gemaakt van biologisch katoen en behoort tot onze collectie met Fair Wear modemusthaves. Zo wordt het productieproces zo duurzaam mogelijk gemaakt, krijgen de fabrieksmedewerkers eerlijke lonen en een interne opleiding en wordt er een streng beleid gevoerd tegen kinderarbeid. Wil je meer van onze Fair Wear modemusthaves zien? klik hier om de collectie te bekijken! 

It-shirt - To the moon and back € 29,95 Bekijk>>>